Kreirajte Vašu turu

/uimages/lokacije/piramide.gif Piramide, Visoko Arheološko otrkiće misterioznih Bosanskih piramida privlači brojne ljubitelje arheologije, starih civilizacija i misterije.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/skakavac.gif Skakavac vodopad, Sarajevo Drugi najviši vodopad u Evropi – Skakavac, drugi najviši vodopad u Evropi, smješten je nekoliko minuta vožnje od centra grada.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/bijambare.gif Bijambarska pećina, Sarajevo Nakon obilaska sarajevskih turističkih atrakcija, udahnite čisti zrak i predivni miris šume koja okružuje Bijambarsku pećinu.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/bjelasnica.gif Bjelašnica olimpijska planina, Sarajevo Bjelašnica, domaćin 14. zimskih olimpijskih igara 1984. godine danas predstavlja skijalište sa velikim brojem staza za skijaše.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/lukomir1.gif Lukomir, Bjelašnica, Sarajevo Selo Lukomir je živi muzej i otkriva brojne običaje življena nomadskih plemena koja su naselila ovo područje prije nekoliko vijekova.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/srebrenica.gif Srebrenica-Potočari Srebrenica je spomenik posvećen preko 8.000 žrtava koje su svirepo izgubile život u posjednjem ratu 1992 – 1995.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/Konjic.gif Konjic i Jablanica Na putu u sunčanu Hercegovinu iz Sarajeva, prvi sunčani gradić koji nam otvara svoja vrata je Konjic.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/mostar.gif Mostar Najljepši grad u Hercegovini i jedan od najljepših mediteranskih gradova na svijetu – Mostar će vas naprosto oduševiti.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/buna.gif Blagaj-Buna Derviška tekija/muzej iz 16. vijeka izgrađena na Buni, nalazi se blizu Mostara. Tekija je otvorena tokom čitave godine
Uključi u turu
/uimages/lokacije/medjugorje.gif Međugorje Međugorje je treće najveće katoličko hodočasničko svetište na svijetu.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/travnik.gif Travnik Vezirski grad Travnik i mjesto rođenja našeg nobelovca za književnost, Ive Andrića, prelijepi je gradić u centralnoj Bosni.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/Jajce1.gif Jajce Srednjovjekovna utvrda Jajce koja se uzdiže se iznad se 22-metra visokog vodopada.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/Plivskojezero.gif Plivska jezera, Jajce Plivska jezera i vodenice u blizini grada, idealan su prizor za one koji vape za odmorom
Uključi u turu
/uimages/lokacije/tunel.gif Tunel, Sarajevo Posjeta Tunela spasa i drugih značajnih lokacija.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/latinskacuprija.gif Latinska ćurpija – Atentat 1914 Latinska ćuprija je mjesto atentata na Franju Ferdinanda.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/Sarajevo.gif Sarajevo Sarajevo je evropsko raskršće Istoka i Zapada, koje će vas očarati dobrodošlicom, preukusnim tradicionalnim jelima ...
Uključi u turu
/uimages/lokacije/Bascarsija.gif Baščaršija, Sarajevo Baščaršija je trg iz kojeg je nastao grad u 15. vijeku.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/jahorina.gif Jahorina olimpijska planina, Sarajevo Jahorina je olimpijska kraljica, udaljena samo pola vožnje od centra grada.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/vrelo.gif Ilidža i Vrelo Bosne, Sarajevo Ilidža je inspiracija još od rimskog perioda, kada su ovdje nicala naselja oko termalnih i mineralnih izvora.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/jeruzalem.gif Sarajevo - evropski Jeruzalem Upoznajte kulturnu i vjersku raznovrsnost Sarajeva u samo jednoj ulici.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/starimost2.gif Stari most, Mostar Stari most u Mostaru dio je UNESCO-ve svjetske baštine i datira iz 16. vijeka.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/mile.gif Visoko Poznato po mističnim piramidama za koje dosadašnja istraživanja pokazuju da potiču od najstarije civilizacije na svijetu
Uključi u turu
/uimages/lokacije/pocitelj.gif Počitelj, Hercegovina Počitelj je jedinstveni dio UNESCO-vog naslijeđa udaljen samo pola sata vožnje od Mostara.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/Kravice.gif Kravice vodopad, Ljubuški U Ljubuškom se nalazi Franjevački samostan i muzej Humac iz 19. vijeka. Muzej sadrži vrijedne antičke kolekcije relikvija.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/bobovac.gif Kraljeva Sutjeska i Bobovac Utvrda Bobovac izgrađena u 14. vijeku kao kraljevska utvrda udaljena je 30-minuta vožnje od Kraljeve Sutjeske.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/mehmedpasa.gif Most Mehmed-paše Sokolovića, Višegrad Most Mehmed-paše Sokolovića u Višegradu pripada UNESCO-vom kulturnom naslijeđu.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/una.gif Nacionalni park Una, Bihać The National Park Una, an untouched paradise and a home of the river „Una“ (meaning „one“ – „unique“).
Uključi u turu
/uimages/lokacije/kozara.gif Nacionalni park Kozara i Banja Luka Nacionalni park „Kozara“ u Krajini,se nalazi na sjeveru Bosne, s brojnim rijekama i netaknutom prirodom.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/sutjeska.gif Nacionalni park Sutjeska, Foča Jedna od posljednjih prašuma u Evropi - Perućica, i najviši planinski vrh u zemlji – Maglić, nalaze se u Nacionalnom parku „Sutjeska“.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/radimlja.gif Stolac i Radimlja, Hercegovina Najveća zbirka srednjovjekovnih nadgrobnih spomenika “stećaka” nalazi se u Radimlji, u blizi Stoca.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/tesanj.gif Tešanj Tešanj je grad u središnjoj Bosni poznat po srednjovjekovnoj utvrdi iz 17. vijeka i vrhunskoj mineralnoj vodi.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/trebinje.gif Trebinje Okusite vrhunska autohtona vina iz Hercegovine iz najboljih trebinjskih podruma.
Uključi u turu
/uimages/lokacije/vlasici.gif Vlašić, Travnik Planina Vlašić, nadomak grada Travnika, idealna je skijanje, snowboarding, planinarenje, biciklizam ...
Uključi u turu
/uimages/lokacije/vranduk.gif Vranduk, Zenica Nekadašnja rezidencija kralja Stjepana Tomaša – Vranduk, danas je srednjovjekovna utvrda sa etnografskim muzejom i džamijom .
Uključi u turu
Popunite formu i kliknite dugme pošalji
Ime: Prezime:
e-mail: Telefon:
Dolazak: Odlazak:
Odrasli: Djeca:
Poruka(dodatne informacije,posebni zahtjevi i sl.)